Dinsdag 4 september 2018 | Kromhout Kazerne Utrecht

Het eerste landelijke IT-Circle Event, een samenwerking tussen Ministerie van Defensie en IT-Circle Nederland gaat plaatsvinden op de Kromhout Kazerne Utrecht. ICE BREAKING gaat over Innovatie; een dag voor de IT-Circle leden om elkaar te ontmoeten, te inspireren en best practices te delen. Maar vooral om Innovaties te ontdekken van de aangesloten organisaties. Het programma wordt geopend door de Olivier Sessink, Hoofd Innovatie en Onderzoek van het Ministerie van Defensie.

De titel van zijn keynote is ‘Defensie en IT innovatie: geschikt of ongeschikt?’ Defensie heeft veel uiterlijke kenmerken van een logge, niet innovatieve organisatie. Toch is innovatie bij Defensie soms letterlijk van levensbelang. Olivier Sessink spreekt in deze keynote hoe Defensie de IT innovatie heeft georganiseerd en vertelt hij over de uitdagingen en de behaalde resultaten.

Na de opening worden 18 tijdens interactieve break out sessies innovaties behandeld. Ben je al lid van de IT-Circle en wil je deze dag ook aanwezig zijn, kijk dan snel in de uitnodiging of op de website http://www.itcircle-Nederland.nl

Uitnodiging ICE BREAKING

Share This