C2Results heeft met succes de afgelopen jaren de IT-Circles in Nederland opgezet, waardoor op een vernieuwende wijze toegang tot IT kennis en ontwikkeling van IT professionals bij organisaties wordt vergroot. Daarnaast ontwikkelt C2Results diverse initiatieven met het oog op een betere werking van de IT arbeidsmarkt, het aantrekken van IT talent, o.a. Stichting IT-Circle Nederland en Stageloket.

Om verder te groeien en te professionaliseren heeft C2Results de directie versterkt met twee professionals. Karen van der Zanden (44) jarenlange directie ervaring, o.a. Oad en Canal Company en is specialist op het gebied van marketing en business development. Zij focust zich binnen de directie op marketing en new business models. Daarnaast is Rolf-Jan Goosen (51) tot voor kort CEO Benelux van ‘Presidents Institute’ toegetreden, een general manager met een passie voor netwerken en verbinden. Hij richt zich met name op verdere uitbreiding van de IT-Circles in nieuwe regio’s.  Het gehele team van C2Results stelt zich graag aan u voor op onze nieuwe locatie, Helmhout 6 in Huizen.

Nieuwe commissarissen

Met veel plezier stellen we ook onze nieuwe commissarissen aan u voor. Robert Pijselman (50) na jarenlang zelf aan het roer te hebben gestaan van o.a. BWise is hij tegenwoordig als investeerder en commissaris actief bij diverse bedrijven allemaal gekenmerkt door internationale groei ambities. Luc Brandts (50) oprichter van BWise, voormalig chief strategy officer bij Nasdaq en commissaris bij diverse vooraanstaande technology scale-up’s. Samen met hen verwachten wij de komende jaren onze leidende positie te kunnen uitbreiden.

“We hebben een prachtig en enthousiast team waarmee we onze plannen en ambities kunnen realiseren, de deelnemers van de IT-Circles nog beter van dienst zijn en de IT wereld verrassen met innovatieve arbeidsmarktoplossingen”, aldus Paul Fouarge, oprichter van C2Results. 

Een nieuw team en een nieuwe locatie, vragen ook om een nieuw jasje. Een geheel nieuwe look & feel voor C2Results, die onze missie en visie ondersteunt. Wij geloven dat het samenbrengen van mensen en organisaties om kennis en ervaringen uit te wisselen voor alle partijen de ontwikkelingen en innovaties op IT gebied zal versnellen.

Add value in connecting, daar zijn we dagelijks mee bezig.

Shares
Share This